Dojmovi korisnika

O važnosti kontinuiranog provođenja programa podrške kroz različite edukacije i radionice najbolje svjedoče iskustva sudionika. Svoja razmišljanja o ciklusima edukacija s nama su podijelili roditelji djece predškolske i rane školske dobi koji su sudjelovali na edukacijama »Pet minuta za mene«.

  • Ove radionice puno su mi pomogle na način da sam prikupila mnogo korisnih savjeta koje ću moći primijeniti u radu sa svojim djetetom. Radionice su bile odlično osmišljene i vrlo zabavne, svaki put nešto novo i svi sudjeluju svojim iskustvima, što na kraju uvijek daje rezultate.
  • Radionice su zabavne, edukativne i odlično osmišljene. Posvećeno im je puno truda i vremena zbog čega nisu izostali rezultati. Puno toga sam naučila i mnogo roditeljskih muka je sada puno lakše podnijeti. Sve preporuke! Hvala još jednom i nadam se da se vidimo na nekom drugom, novom ciklusu radionica.
  • Uživala sam u druženju na radionici. Lijepo, ugodno i poučno. Voditeljice odlično vode radionice. Opuštajuće i edukativno. Hvala na suradnji.
  • Ugodna atmosfera, zanimljive teme … Odlazim bogatija s nadom da ću dobro primjenjivati ono što sam ovdje saznala/naučila. Hvala još jednom.
  • Pohađanje radionice me ispunilo na poseban način iz više razloga: atmosfera opuštena, teme svakodnevne, objašnjenja i moguća rješenja – primjenjiva. Iz srca mi je drago da sam iste pohađala i uloženo vrijeme ni u kom slučaju nije potrošeno.
  • Oduševljena! Od srca veliko hvala voditeljicama na zanimljivim radionicama te vlastitoj spoznaji da je dijete i dalje unutar mene. Hvala na pomoći!
  • Radionica »Pet minuta za mene« osmišljena je tako zanimljivo da bih ju prihvatio kao stalnu obvezu. Na ovaj način pobjeđuje se hrvatski poluplačući mentalitet da su stvari protiv nas, da se bilo što teško mijenja itd. Ovo je praktičan način rada na sebi kako bismo u svemu bili odgovorniji prema bližnjima i svojoj okolini.
  • Odlični savjeti kako kroz igru i priče bolje razumjeti dijete i postati bliskiji.
  • Predivno iskustvo puno praktičnih primjera i velika pomoć roditeljima u poticanju mašte za rad i igru s djetetom. Veliko hvala psihologicama na divnim trenutcima i ugodnom druženju. Voljela bih da i ubuduće bude takvih radionica. Hvala od srca!