Naši suradnici

Kako bismo kvalitetno provodili aktivnosti svojih projekata i programa surađujemo s različitim institucijama koje brinu o djeci.

Višegodišnju suradnju ostvarujemo s nekoliko bolnica u Zagrebu u kojima se liječe djeca što nam pomaže da redovito provodimo program psihosocijalne podrške hospitaliziranoj djeci »Ispričat ću ti priču«. U bolnicama surađujemo s osobljem koje nam pomaže u organizaciji svih aktivnosti koje iz tjedna u tjedan pripremamo za djecu. Klinika za dječje bolesti Zagreb, Zavod za onkologiju i hematologiju »Dr. Mladen Ćepulić« i Odjel za dječju oftalmologiju Klinike za očne bolesti KBC Zagreb bolnice su u kojima u suradnji s medicinskim osobljem provodimo aktivnosti kojima doprinosimo humanizaciji procesa liječenja.

 

Budući da u radu puno koristimo priče i uvijek pokušavamo odabrati one vrijedne i kvalitetne, vrlo nam je važna i dragocjena suradnja s Knjižnicama Grada Zagreba. Na dječjim odjelima knjižnica u suradnji s knjižničarkama često organiziramo predstave za najmlađe posjetitelje knjižnica. Kontinuirano surađujemo s knjižnicama Medveščak, Savica, Marin Držić i Ivan Goran Kovačić.

Posebnu suradnju njegujemo s mnogim organizacijama civilnog društva kako bismo u sektoru iz kojeg i sami dolazimo bili umreženi i na taj način što uspješnije kreirali projekte i programe usmjerene na dobrobit društvene zajednice. Ostvarili smo suradnju s različitim udrugama iz Zagreba i šire i to kroz aktivnosti koje su usmjerene na rad s djecom, mladima i obiteljima. Naši suradnici iz civilnog sektora su Centar za kreativni razvoj »U oblacima«, Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti »Ljubav na djelu«, Svjetski savez mladih Hrvatska, udruga Kamensko, udruga osoba s intelektualnim teškoćama »Srce Rijeka«, udruga »Ozana«, socijalna zadruga »Pružimo ruke«, udruga Igra, udruga »Put do uspjeha«, Centar za mladež Zaprešić, Kreativna udruga Kreativa Edukativa Aktiva – KREDA.