IZMAŠTALI SMO RADIONICE ZA VAS I VAŠU DJECU

S novom godinom dolazi nam puno novih stvari: novi planovi, novi izazovi, nove prilike za druženje, učenje, stvaranje, ali i novi program u Centru Pričaj mi!

Jako smo sretni i uzbuđeni jer smo pripremili nešto posebno za male i velike! Od nove godine svi će naći ponešto za sebe u našem toplom prostoru! U Jagićevoj 11 ćemo zajedno maštati, pisati svoje priče, dijeliti iskustva, opuštati se i učiti. Predstavljamo vam tri radionice koje smo izmaštali posebno za vas:

TRI, DVA, JEDAN – IGRA!

Radionica je namijenjena djeci u dobi od 4 do 7 godina. Na njoj ćemo se igrati na sve moguće i nemoguće načine: rješavati zagonetke, dovršavati različite priče, učiti o sebi i drugima, glumiti životinje, razgovarati o spravama za letenje … Radionice će voditi Marija i Katarina. Marija je radni terapeut, a Katarina psiholog. Obje rade s djecom predškolske i rane školske dobi. Puno znaju o psihosocijalnom razvoju djece i dobrobitima igre, a najviše znaju kako se super zabaviti i organizirati zanimljive aktivnosti. S vašom će djecom svake srijede od 17.30 do 18.30 sati uživati stvarajući nešto novo – nešto što će ih osnaživati i dati im podršku da budu sretni mali čovjeki i čovječice. Program počinje u srijedu 31. siječnja 2018., a mjesto za svoje dijete možete osigurati na info@pricajmi.hr.

HRKALOVA ŠKOLICA KREATIVNOG PISANJA

U Centru želimo osnovati koloniju pisaca. Upravo zato pokrećemo zanimljivu radionicu – Hrkalovu školicu kreativnog pisanja. Na nju bi se čak i Hrkalo – medvjed koji u svom životu uglavnom spava – probudio i prijavio. Ova je radionica namijenjena djeci od 8 do 12 godina, a vodi je Jelena. Jelena je spisateljica, novinarka i velika kreativka. Autorica je triju slikovnica o Hrkalu, Čarapice Pričalice, Pjegave Ive, Brbljave Ive, slikovnice Doktor Crveni Nos. Zasanjala je svoj ciklus radionica o kreativnom pisanju za djecu na kojem će se svakog ponedjeljka od 17.30 do 18.30 sati pisati i brisati, smišljati, maštati, stvarati. Jelena će s djecom obrađivati različite književne forme. Kako bismo mladim piscima i kreativcima dali prostor da ih se čuje, na kraju ciklusa održat ćemo književnu večer. Probudite svoje kreativce i dajte im da nauče nešto posebno! Program počinje u ponedjeljak 5. veljače 2018., a mjesto za svoje dijete možete osigurati na info@pricajmi.hr.

PET MINUTA ZA MENE

Posao, rad, žurba, strka, zbrka… Roditelji će najbolje znati završiti ovaj niz. Briga o djetetu i svakodnevni posao ne ostavlja vremena. Dok pričamo s roditeljima, često slušamo o tome… Centar Pričaj mi otvara svoja vrata roditeljima. Na zajedničkim susretima opustit ćemo se i u tako opuštenoj atmosferi zajedno naučiti nešto novo – nešto što će doprinijeti jačanju vaših roditeljskih kompetencija, dati vam ideju što da lijepo i kreativno radite s vašom djecom, pružiti vam prijedlog kako da se sami opustite i darujete sebi svojih pet minuta. Radionicu će voditi psihologinje Ana i Antonia. Iza sebe imaju mnoge radionice i edukacije, a ideja za kreativne aktivnosti nikad im ne nedostaje. Četvrtkom od 17.30 do 18.30, nakon posla svratite na šalicu domaćeg čaja i sudjelujte u super aktivnostima, razgovorima i temama. Program počinje u četvrtak 1. veljače 2018., a svoje mjesto možete osigurati na info@pricajmi.hr.

Sve navedene radionice su besplatne, što nam je osiguralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ako imate bilo kakvo pitanje, slobodno nam se javite na mail info@pricajmi.hr. Veselimo se zajedničkim susretima!

Leave a Reply