»Ku-kuc« kutije krenule na svoja odredišta

»Ku-kuc« kutije krenule na svoja odredišta

Velik tjedan za naš Centar! U Jagićevoj smo od jutra do mraka – slažemo, pakiramo i razvozimo naše »Ku-kuc« kutije na adrese diljem Zagreba i Hrvatske. Naš prostor prepun je zelenih kutijica s kojih se smiješi već toliko prepoznatljiv logo »Ku-kuc«, kao i različitih predmeta od prirodnih materijala koji će poslužiti za nezaboravnu igru i druženje djece i odraslih. Stolar Kruno napravio je više od 300 okvira i više od 900 malih stalaka od drva bukve. Tu su i vrećice od žutice i lutke od filca i pamuka koje su cijelog ljeta za nas izrađivale vrijedne radnice Udruge Kamensko. Svemu smo dodali juteno uže i drvene kvačice – jednostavne i prirodne predmete koji u sebi kriju mnoštvo mogućnosti za igru. Kakvu? Sve o tome piše u »Knjižici s pričama za velike i male i još štošta …« koja na svojih 48 stranica u četiri različita poglavlja donosi problemsku priču za djecu, tekstove za roditelje i prijedloge i ideje za igru pomoću lutaka i ostalih predmeta.

Radna atmosfera, veselje i druženje kod nas se protežu do kasno u noć. Tijekom dana pakiramo nove pošiljke, a nakon 17 sati osobno ih razvozimo na adrese u Zagrebu. Tako smo posljednji dan listopada završili s isporučenih prvih 15 pošiljaka. Na vratima obitelji diljem Zagreba najviše su nas razveselile malene oči koje su se krile iza roditelja i znatiželjno iščekivale da im uručimo primjerak kutije. Osmijeh i iznenađenje koje izazove osobna dostava »Ku-kuc« kutija neprocjenjiv je. Zato nam je drago da barem u Zagrebu to možemo učiniti na taj način.

Sljedećih dana nastavljamo. Već u četvrtak i petak planiramo isporučiti sve pošiljke na zagrebačke adrese, a poštom će biti poslane i sve pošiljke diljem Hrvatske. Svaki čas očekujte zvonce na vašim vratima jer nikad ne znate kakvo vas iznenađenje očekuje!

2 Comments

 • Marija Ana Delonga
  18. November 2017. 18:51

  Super ste.
  Gdje se moze kupiti Kuc Kuc kutija?
  Lp

 • pricajmi
  21. November 2017. 10:31

  Draga Marija Ana,

  kutije se još kratko mogu naručiti na našoj e-mail adresi info@pricajmi.hr. 🙂

Leave a Reply