Otvorili smo novi prostor našeg Centra

Otvorili smo novi prostor našeg Centra

Pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba u četvrtak 19. listopada 2017. otvorili smo vrata našeg novog prostora u Jagićevoj 11. Na taj smo način obilježili početak nove sezone naših projekata, družili se s našim volonterima, partnerima, suradnicima i susjedima i najavili što nas sve čeka u mjesecima koji su pred nama. Uz fine slastice naših najdražih kolačića Miss Delice, ugodnu atmosferu i susret s dragim ljudima proveli smo večer u druženju i ugodnom razgovoru.

Naša se udruga nalazi na sjecištu gradskih četvrti Donji Grad i Črnomerec što nam uvelike pomaže s organizacijom naših redovitih aktivnosti u Klinici za dječje bolesti Zagreb, Klinici za pedijatriju KBC Sestre Milosrdnice i Institutu za tumore. U predstojećim mjesecima u prostoru udruge bit će održane radionice za roditelje na temu stvaranja poticajne okoline za rast i razvoj djece o čemu ćemo uskoro više izvještavati. Također, kroz koji dan u novom prostoru naše udruge pakirat će se i slati dugo očekivane kutije “Ku-kuc! Priča je unutra koje su dio našeg velikog projekta i uspjeha kampanje grupnog financiranja koju smo realizirali u svibnju 2017.

S veseljem očekujemo mnoga događanja i aktivnosti koja će naći mjesta u našem novouređenom prostoru, a posebice ona nova. Svakog smo dana u Jagićevoj 11. Navratite do nas ako ste u prolazu.

Leave a Reply