RADIONICE U CENTRU PRIČAJ MI

RADIONICE U CENTRU PRIČAJ MI

Nakon uspješno odrađene kampanje „Ku-kuc! Priča je unutra“ i isporuke „Ku-kuc“ kutija svojim prvim naručiteljima diljem Hrvatske, došlo je vrijeme i za prvu radionicu u Centru Pričaj mi.

U ugodnoj atmosferi u četvrtak, 23. studenog okupili su se oni kojima nije bila dovoljna samo „Ku-kuc“ kutija, nego su njezin sadržaj željeli uživo iskusiti tijekom zajedničke radionice. Nakon što je na naša vrata pokucalo nekoliko roditelja i osoba koje rade s djecom, u Centru Pričaj mi započela je prva radionica – što znači da smo otvorili sezonu zajedničkog druženja i učenja. Razgovarali smo o posebnosti korištenja lutaka u radu s djecom i otkrivali načine na koje nam lutka pomaže u svakodnevnoj komunikaciji. Mnogo smo vremena posvetili razgovoru o različitim komunikacijskim obrascima koje često koristimo u odnosu s našom djecom, a koji često nisu učinkoviti. Čitali smo Šumsku priču i analizirali na koji način razgovaraju krtica, jelen i zec i zajedno smo diskutirali kako bi mogli bolje. Osmislili smo i vlastitu nedovršenu problemsku priču na temu vršnjačkog pritiska. Dva sata proletjela su u ugodnoj atmosferi uz topli čaj i miris naranča, a mi smo shvatili da to želimo ponoviti. Zato uskoro ponovno pripremamo radionicu u kojoj vas pozivamo da nam se pridružite! Zajedno ćemo zaviriti u našu „Ku-kuc“ kutiju i otkrivati različita iznenađenja u njoj koja mogu upotpuniti odnos djece i odraslih.

Ku-kuc! Priča je unutra: Radionica o korištenju lutaka u komunikaciji s djecom održat će se 11. prosinca u 18 sati. Prijave na info@pricajmi.hr. Vidimo se!

Leave a Reply