Upišite svoje dijete na radionice »Tri, dva, jedan – igra!«

Upišite svoje dijete na radionice »Tri, dva, jedan – igra!«

Igre pretvaranja, korištenje lutaka, pričanje priča, rješavanje zagonetki … Putovanje s gusarima, lansiranje u svemir, priprema piknika, potraga za najvišom žirafom u džungli … Mnogo će se toga naći u Centru Pričaj mi za one najmlađe. Posljednjeg dana mjeseca siječnja u Centru Pričaj mi počinje najveseliji ciklus radionica za djecu u dobi od 4 do 7 godina pod nazivom »Tri, dva, jedan – igra!«.

»Tri, dva, jedan – igra!« je jednosatna radionica za predškolce u kojoj će oni dobiti priliku igrati se na različite kreativne načine, maštati, zabavljati se, istraživati, pričati priče i družiti se. Voditeljice radionica su Katarina Šimić i Marija Blažeković – psihologinja i radna terapeutkinja s višegodišnjim iskustvom rada s djecom predškolske dobi. Pripremile su pregršt zabave i smijeha za vaše najmlađe koje će svake srijede dočekati s nekom novom igrom i poticajnom aktivnošću. Katarina već više godina organizira dječje ljetne kampove, a Marija je završila edukaciju Learn to Play programa, kao i međunarodno priznatog programa Ayres Senzoričke Integracije® ASI®. Zajedno čine dvojac koji ima puno znanja i iskustva, ali još više ljubavi za djecu i rad s njima.

U radionicama će koristiti različite metode s ciljem poticanja vještina grube i fine motorike, samoregulacije ponašanja, učenja socijalnih odnosa i rješavanja problema kod djece. Kreativne i zabavne teme omogućit će djeci da navedene vještine usvajaju na spontan i njima prilagođen način – uz puno smijeha i zabave.

Radionice će pratiti ciklus od 9 uzastopnih susreta koji će se održavati svake srijede od 17.30 do 18.30 sati u Centru Pričaj mi u Jagićevoj 11. Prva radionica održat će se 31. siječnja 2018. u 17.30 sati. Svoje dijete možete prijaviti za sudjelovanje na mail info@pricajmi.hr. Radionice su financirane od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i u potpunosti su besplatne.

Leave a Reply