Ostvarene suradnje

U prvoj fazi razvoja projekta »Ku-kuc! Priča je unutra«, tijekom 2017. godine, didaktičko pomagalo »Ku-kuc! Priča je unutra« uz pomoć donacija donirano je različitim institucijama u Hrvatskoj koje rade s djecom: Klinici za dječje bolesti Zagreb, Zavodu za dječju hematologiju i onkologiju »Dr. Mladen Ćepulić«, Klinici za pedijatriju KBC »Sestre Milosrdnice«, otočkim vrtićima na Visu, Korčuli, Cresu, Rabu i Hvaru, zatim SOS Dječjem selu Hrvatska (Lekenik i Ladimirevci), Domu za nezbrinutu djecu Hrvatski Leskovac, Županijskoj bolnici Čakovec, Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec, Centru za odgoj i obrazovanje »Slava Raškaj«, Domu Duga Zagreb, Udruzi za sindrom Down Međimurske županije, Romskom obiteljskom centru Kuršanec, Općoj županijskoj bolnici Vukovar i Klinici za pedijatriju KBC Osijek.

Poseban ponos ovog projekta nosi suradnja s nekoliko organizacija civilnoga društva koje su kroz više mjeseci sudjelovale u izradi šivanih dijelova proizvoda, a čiji su svakodnevni napori usmjereni na pomoć socijalno ugroženim skupinama društva. Ostvarenom suradnjom pomažemo rad ovih organizacija i njihovih korisnika kojima, zajedno sa svima vama, vičemo jedno veliko »Hvala!«:

  • Udruga Kamensko koja okuplja nekadašnje radnice propale tvornice Kamensko
  • Udruga »Ozana« koja je osnovana s ciljem poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji
  • Udruga »Srce Rijeka« koja se bavi aktivnostima usmjerenim na poboljšanje kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji
  • Socijalna zadruga »Pružimo ruke« koja zapošljava teže zapošljive socijalne skupine
  • Udruga IKS iz Petrinje