Pridružite se novom ciklusu radionica za roditelje

Pridružite se novom ciklusu radionica za roditelje

Nakon uspješno realiziranog ciklusa radionica opuštalica za roditelje »Pet minuta za mene«, pred nama je novo izdanje radionica za sve zainteresirane roditelje. Zahvaljujući podršci Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u ponedjeljak, 23. travnja počinjemo s ciklusom novih susreta za roditelje i odrasle koji rade s djecom. Radionice će se održavati svakog ponedjeljka od 18 do 19.15 sati u razdoblju od 23. travnja do 4. lipnja u Centru Pričaj mi (Jagićeva 11).

Kako nam je bilo na prvom ciklusu radionica za roditelje koji je trajao u veljači i ožujku ove godine možete provjeriti OVDJE. Tijekom tog smo ciklusa prikupili dragocjene povratne informacije od svih sudionika na temelju kojih smo unaprijedili teme i sadržaj i unijeli neke promjene koje će doprinijeti kvaliteti ovog programa.

Teme koje smo pripremile za naš novi ciklus radionica za roditelje su:

  1. Ja kao roditelj
  2. Emocije i empatičko reflektiranje
  3. Postavljanje granica
  4. Problemske priče
  5. Korištenje lutaka
  6. Kako se igrati s djetetom

Ove su radionice odgovor na današnji užurbani način života koji ne ostavlja puno vremena za blizinu, toplu komunikaciju i posvećenost roditelja djeci. Također, mnogi su roditelji nedovoljno upućeni u razvojne procese djeteta, a mi kao Centar čiji je rad posvećen povećanju kvalitete života djece i obitelji smatramo da je nužno raditi na osnaživanju obitelji u provođenju njihove zadaće odgoja, brige u ispunjavanju dječjih potreba te jačanju roditeljskih kompetencija. Upravo zato smo osmislili ovaj zanimljivi ciklus.

Cilj ovog programa je pružiti podršku roditeljima, posebice onim zaposlenim koji se suočavaju s problemom nedostatka vremena i znanja o provođenju slobodnog vremena s djecom predškolske i rane školske dobi. Kroz ciklus radionica za roditelje svim će se sudionicima ponuditi znanja i vještine u stvaranju poticajne okoline za provođenje slobodnog vremena s djecom, jačanje roditeljskih kompetencija i usklađivanja obiteljskog i profesionalnog života.

Ako nam se želite pridružiti u ugodnoj atmosferi, zanimljivim i korisnim temama, dijeliti svoje iskustvo s drugim roditeljima, a usput rast i učiti kako još više njegovati svoj odnos s djetetom, pridružite nam se. Prijaviti se možete na mail info@pricajmi.hr. Veselo vas očekujemo!

Ostavi odgovor