Pripremamo radionice u Suhopolju

Pripremamo radionice u Suhopolju

Radionice za roditelje i djecu od početka ove godine kod nas su u punom jeku. Nakon uspješnog ciklusa radionica u našem Centru Pričaj mi u Zagrebu i jedne organizirane radionice u Gradskoj knjižnici Ante Kovačića u Zaprešiću, dolazimo dalje nego ikad dosad. Zahvaljujući podršci Minsitarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, putujemo u Virovitičko-podravsku županiju, u Suhopolje.

U utorak, 3. travnja od 17 do 19 sati u Općinskoj knjižnici Matije Gupca u Suhopolju održat ćemo radionice za velike i male. U partnerstvu s Općinom Suhopolje i Udrugom KrEdA u našim će aktivnostima moći sudjelovati zainteresirani roditelji i djeca za koje će paralelno u isto vrijeme biti organizirane radionice.

Za sve zainteresirane roditelje, bake i djedove, odgojitelje održat ćemo radionicu opuštalicu »Pet minuta za mene«. Na radionici ćemo razgovarati o izazovima s kojima se susrećemo u odgoju djece i upoznat ćemo se s mnogim kreativnim tehnikama za zajedničku igru i opuštanje. Potrudit ćemo se da svi zainteresirani sudionici mogu dobiti svojih pet minuta – mjesto i vrijeme za opuštanje, druženje i stjecanje znanja i vještina za produbljivanje odnosa s djecom. Kako bi to vrijeme bilo u potpunosti rezervirano za odrasle, u isto ćemo vrijeme održati i radionicu za djecu.

U sklopu radionice maštalice za djecu bit će posebno osmišljen lov na uskršnja jaja. Kroz lov i različite druge aktivnosti djeca će dobiti priliku igrati se na različite kreativne načine, maštati, zabavljati se, istraživati i družiti se. Radionica je primarno osmišljena za djecu od 4 do 7 godina, no rado ćemo primiti i zainteresirane s odstupanjem u ovom rasponu godina.

Kako bismo na vrijeme pripremili sve potrebne materijale, molimo vas da se za sudjelovanje u ovim radionicama prijavite slanjem poruke u inbox Udruge KrEdA. Tako ćete biti sigurni da smo zabilježili mjesto za vas i da vas s nestrpljenjem očekujemo.

Jako se veselimo što se geografsko područje našeg djelovanja polako, ali sigurno širi. Nadamo se ugodnoj atmosferi na radionici za roditelje i u isto vrijeme vrlo zabavnoj atmosferi na radionici za djecu. Suhopolje, dolazimo!

Ostavi odgovor