Najava: Otvaramo vrata svog novog doma

Najava: Otvaramo vrata svog novog doma

Početkom godine Centar Pričaj mi dobio je svoj vlastiti prostor, što govori o jednoj stvari – da su nam tijekom ljeta bili zasukani rukavi. Čistilo se, farbalo, krečilo, bušilo, a znatiželjni prolaznici Jagićeve ulice u Zagrebu gledali su kroz vrata što se to događa. Tijekom rujna dovršili smo obnovu našeg novog prostora u kojem počinjemo raditi punom parom. Prvi sastanci volontera već su održani, a tijekom sljedeće sezone nadamo se da će ovaj prostor biti drago mjesto okupljanja, održavanja radionica i edukacija za najmlađe, ali i one nešto starije.

Osim što će kroz koji tjedan naš prostor biti prepun “Ku-kuc” kutija koje će se pakirati i spremati za isporuku, u njemu će se u sljedećoj akademskoj godini uvježbavati mnoge predstave koje će volonteri projekta “Ispričat ću ti priču” izvoditi za djecu u bolnicama. Bit će tu radionica izrade lutaka i edukacija za volontere projekta. Također, u novom prostoru planirat će se i dorađivati aktivnosti naše edukacije “Kad ti život da limun, napiši priču o limunu” koju provodimo u vrtićima u Zagrebu, a bit će prostora i za nove edukacijske sadržaje. Osim naših postojećih projekata, želja nam je pokrenuti i nove, a krov nad glavom to će nam olakšati.

U četvrtak, 19.10. vrata naše udruge bit će širom otvorena za sve koji će nas htjeti posjetiti u našem prostoru. Bit će to prilika za druženje, informacije o aktivnostima i zajednički početak jedne nove sezone našeg rada. Pozivamo vas da nam se pridružite toga dana i da svratite kod nas na koji kolačić. U 18.30 počinje prigodni program na kojem ćete nam biti dragi gosti.

Ostavi odgovor