Završili smo s ciklusima radionica za roditelje

Završili smo s ciklusima radionica za roditelje

U ponedjeljak, 28. svibnja 2018. završili smo još jedan ciklus radionica za roditelje »Pet minuta za mene« kojeg smo provodili u Centru Pričaj mi, a koji je podržan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U ovom ciklusu radili smo s mamama. A kakve su to mame koje žele raditi na sebi? Super-mame! Super je znati predahnuti, super je raspitivati se o različitim tehnikama koje pomažu u brizi za svoje dijete i baš je super to raditi kroz igru.

Kroz šest susreta razgovarali smo o tehnikama opuštanja, korištenju lutaka u igri s djecom, problemskim pričama, uspostavljanju discipline, emocijama i empatičkom reflektiranju te različitim aktivnostima za igru s djecom ovisno o njihovoj dobi.

Ciklus su vodile psihologinje Antonia Ćosić i Jurana Pavlović koje bi to vrlo rado ponovile. »Lijepo je i motivirajuće raditi s roditeljima koji žele raditi na sebi i učiti o tome kako uspostaviti još bolji odnos sa svojim djetetom«, poručile su na kraju ciklusa. A i neke sudionice ovih radionica podijelile su s nama svoje dojmove koje donosimo u nastavku:

  • Ove radionice puno su mi pomogle na način da sam prikupila mnogo korisnih savjeta koje ću moći primijeniti u radu sa svojim djetetom. Radionice su bile odlično osmišljene i vrlo zabavne, svaki put nešto novo i svi sudjeluju svojim iskustvima, što na kraju uvijek daje rezultate.
  • Radionice su zabavne, edukativne i odlično osmišljene. Posvećeno im je puno truda i vremena zbog čega nisu izostali rezultati. Puno toga sam naučila i mnogo roditeljskih muka je sada puno lakše podnijeti. Sve preporuke! Hvala još jednom i nadam se da se vidimo na nekom drugom, novom ciklusu radionica.
  • Uživala sam u druženju na radionici. Lijepo, ugodno i poučno. Voditeljice Antonia i Jurana odlično vode radionice. Opuštajuće i edukativno. Hvala na suradnji.
  • Ugodna atmosfera, zanimljive teme … Odlazim bogatija s nadom da ću dobro primjenjivati ono što sam ovdje saznala/naučila. Hvala još jednom
  • Pohađanje radionice me ispunilo na poseban način iz više razloga: atmosfera opuštena, teme svakodnevne, objašnjenja i moguća rješenja – primjenjiva. Iz srca mi je drago da sam iste pohađala i uloženo vrijeme ni u kom slučaju nije potrošeno.

I mi smo radosni što su dva ciklusa radionica za roditelje tako uspješno privedena kraju. Bliži nam se ljeto u kojem vam želimo puno lijepih trenutaka i napretka. A onda se vidimo najesen s nekim novim sadržajima …

Ostavi odgovor