Partneri i suradnici

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori

crveni-nosovi Mi pričamo priče, oni se ludiraju, mi donosimo daleke svjetove, oni donose smijeh, mi smo “Pričaj mi”, a oni su “Crveni nosovi”. Susrećemo se na hodnicima pedijatrijskih odjela, razmjenjujemo iskustva i međusobno dijelimo znanja. Veselo se nasmiješimo jedni drugima, a uspjeli smo se dogovoriti i da pomažemo jedni drugima. Svakog četvrtka naši volonteri pomažu “Crvenim nosovima” u njihovom Skype projektu na Odjelu za onkologiju i hematologiju, a oni nama, pak, pružaju zanimljive edukacije.
Web stranica: www.crveninosovi.hr

Udruga Ljubav na djelu

Ova snažna i plemenita udruga naš je dragi prijatelj. Njezini članovi od početka sudjeluju u našoj priči, potiču nas i podupiru. Njihova snaga nas uvijek inspirira i radost nam je gledati kako se razvijaju i pomažu djeci. Planiramo lijepe i velike stvari i nadamo se da ćemo uspjeti što više pomoći djeci, kako u zasebnim pričama tako i u našoj zajedničkoj priči.
Web stranica: ljubavnadjelu.hr
ljubav-na-djelu

Centar za kreativni razvoj U oblacima

u-oblacima Trudimo se da planovi naše suradnje ne ostanu samo u oblacima. Ovi kreativci rade tihe knjige koje imaju vrlo “glasan” efekt na djecu. Naše volontere bi uskoro mogla dočekati radionica ove udruge na temu tihih knjiga, a možda se zajedno uključimo i u neke volonterske aktivnosti. Mjesto radnje ipak će biti čvrsto na zemlji, ali zajedničke priče zasigurno će nas odvesti u oblake.
Web stranica: www.uoblacima.com

Udruga Plavi telefon

Ciiiin, cin cin cin! Zvoni Plavi telefon. “Dobar dan, izvolite?” javljaju se. “Ovdje Centar Pričaj mi, trebao bi nam prostor”, odgovaramo mi s druge strane linije. “U koju svrhu, molit ćemo lijepo?”, pitaju, a mi žustro odgovaramo: “Za edukacije novih volontera, fokus grupe s roditeljima, sastanak s vanjskim suradnicima i još mnogo toga.” Kažemo sve u jednom dahu jer posla ima puno, a prostora nešto manje. Tko nam otvori vrata kad ih trebamo? Plavi telefon koji nam kaže: “Može, naravno, vidimo se!”
Web stranica: www.plavi-telefon.hr
plavi-telefon

Impact Hub Zagreb

Impact Hub je tu kako bi nam omogućio da ostvarimo svoj pozitivan utjecaj na društvo. A da bi to postalo moguće, najprije su oni trebali ostvariti velik utjecaj na nas! Ondje smo naučili kako razviti svoj financijski plan, predstaviti svoj projekt, što znače strategije vođenja, marketinga i sve ostale strategije koje su potrebne da bismo nakon predstave na odjelu sjedili za poslovnim stolom i pričali ozbiljno. Također, pomogli su nam da vjerujemo u sebe, da se zalažemo za našu ideju i… da razmišljamo u kutiji i izvan kutije.
Web stranica: zagreb.impacthub.net
impact-hub-zagreb