Dobrodošli u našu priču!

Ono što je počelo kao predstava od improviziranih lutaka u dječjoj bolničkoj sobi, preraslo je u nešto puno više – udrugu Centar Pričaj mi koja pruža psihološku podršku djeci, roditeljima i stručnjacima.

ŠTO RADIMO?

Provodimo različite projekte i programe usmjerene na psihoedukaciju i savjetodavni rad s djecom, roditeljima i stručnjacima.

ZA DJECU

Kroz cikluse radionica jačamo emocionalnu pismenost kod djece. Naši psiholozi individualno s djecom rade koristeći terapiju igrom.

ZA RODITELJE

Roditeljima pružamo podršku kroz individualno psihološko savjetovanje i jačamo roditeljske kompetencije kroz različite psihoedukativne radionice.

ZA STRUČNJAKE

Na različitim edukacijama za odgajatelje, učitelje, stručne suradnike i sve ostale koji rade s djecom možete sudjelovati u našem Centru ili nas pozvati u svoju ustanovu.

KU-KUC! PRIČA JE UNUTRA

Osim različitih programa, osmislili smo i didaktičko pomagalo “Ku-kuc! Priča je unutra” koje sadrži niz poticajnih ideja, prijedloga i materijala za kvalitetno provođenje vremena djece i odraslih temeljeno na pričama. Možete ga nabaviti i koristiti u svojoj obitelji, vrtiću, školi…

blog

Prva pomoć kad dijete cendra

Prva pomoć kad dijete cendra

Cendranje, cviljenje, cmizdrenje… vjerujem da svi koji ste roditelji znate na koju frekvenciju djetetovog glasa mislimo. Cendranje nije isto što i...

novosti