O NAMA

Kako je priča počela

Menza, bolnica i slonić Elmer.

Kakve to veze ima s našom pričom? Kao studentice psihologije za jednim ručkom u menzi pričale smo o tome bismo li nekako mogle olakšati svakodnevicu djeci u bolnicama. U Klaićevoj tad nije bilo nikakvog organiziranog volontiranja. Plan se pretvorio u stvarnost kad smo na Odjelu za onkologiju i hematologiju uprizorile prvu od mnogih priča – onu o Elmeru, sloniću šarenih boja. I tako je sve krenulo… bilo je to 2012. godine.

Priča je sve više rasla, odlazila u nove bolnice i primala nove volontere te smo 2015. godine osnovale i udrugu – Centar za psihološku podršku i razvoj Pričaj mi.

Danas osmišljavamo i provodimo različite programe za djecu, mlade, roditelje i stručnjake. S djecom se družimo na radionicama emocionalne pismenosti, roditeljima najmanjih želimo omogućiti Pozitivan start kroz različite psihoedukativne sadržaje, a roditelje malo većih osnažiti radionicama, predavanjima i individualnim savjetovanjem.

Hvala vam što ste tu – pišimo nova poglavlja zajedno!

Vizija i misija

Društvo koje brine o kvaliteti života djece, mladih i roditelja stvarajući uvjete za ostvarenje njihovog punog potencijala – to je vizija kojoj težimo.

Doprinosimo njezinom ostvarenju kroz pružanje psihosocijalne pomoći djeci, mladima, roditeljima i stručnjacima koji rade s djecom kroz edukativne, savjetodavne i terapijske sadržaje s ciljem poboljšanja kvalitete njihovog života.

NAŠ TIM

Ana Mužak

Ana Mužak

Psihologinja, specijalizantica Transakcijske analize i praktičarka terapije igrom, radi s djecom i obiteljima

Jurana Pavlović

Jurana Pavlović

Psihologinja, dodatno educirana u području majčinskog mentalnog zdravlja, edukantica Sistemske obiteljske psihoterapije, radi s roditeljima

Katarina Tašev

Katarina Tašev

Psihologinja, specijalizantica Transakcijske analize i praktičarka terapije igrom, radi s djecom i obiteljima

Upravni odbor:

Ana Mužak, predsjednica
Daria Rovan
Mladenka Majerić