Psihološko savjetovanje za roditelje

Kao roditelji susrećemo se s velikim brojem izazova i nedoumica, dječjih ponašanja koja nas ostave zbunjenima, svojih reakcija koje nas ostave još zbunjenijima… Ne postoje savršeni roditelji, samo oni koji se trude biti dovoljno dobri, a mi vam želimo pružiti podršku u tome!

Možda vas muči samo jedno određeno djetetovo ponašanje (npr. grize druge), možda niste zadovoljni vašim odnosom u cjelini, ili pak niste sigurni što je razvojno tipično za neku dob (npr. kad bi dijete trebalo početi pokazivati interes za igru s drugom djecom). Čini se da je u doba Googlea lako doći do odgovora – no svako dijete je individua za sebe i svaka obitelj je drugačija, tako da recepti u odgoju nisu univerzalni i ponekad nam mogu više odmoći nego pomoći.

Za koga je psihološko savjetovanje?

Za sve roditelje koji žele bolje razumjeti svoje dijete, popraviti odnose u obitelji, koji žele podršku i potvrdu idu li u pravom smjeru… Savjetovanje za roditelje nije samo za one koji imaju “velike probleme”.

Kako savjetovanje izgleda?

Nakon što nam ispričate što vas je potaknulo da nam se javite, zajedno ćemo pokušati zagrebati ispod površine, istražiti način na koji vaša obitelj funkcionira i na čemu biste i na koji način mogli raditi kako biste bili zadovoljniji. Psihoedukacija (o dječjem razvoju, psihologiji roditeljstva i sl.) također je sastavni dio savjetovanja.

Tko provodi savjetovanje?

Savjetovanje uživo ili online provode Katarina Tašev i Jurana Pavlović, magistre psihologije s višegodišnjim iskustvom rada s djecom i roditeljima.

Kako se prijaviti za savjetovanje?

Molimo Vas da u e-mailu ukratko navedete zašto se javljate na savjetovanje te broj mobitela kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati.

Cijena:
Cijena psihološkog savjetovanja za roditelje u trajanju od 60 minuta je 40 EUR / 301,38 HRK