ZA RODITELJE

Dragi roditelji – u današnje vrijeme, psihološko savjetovanje još uvijek je veliki bauk. Skloni smo umanjiti svoje emocije: odmahnuti rukom i nastaviti bez pomoći i podrške, uvjereni kako naše muke ipak nisu tako strašne. Psihološko savjetovanje mora da je namijenjeno „pravim“ problemima, zar ne?

No ulazak u svijet roditeljstva prepun je izazova, uspona i padova. Čitav naš svijet – našu svakodnevicu, naš identitet – preokreće naopačke! Toliko je novosti na koje se moramo naviknuti, a najveća od njih je naravno, dijete. Uvijek kažemo: „sretan roditelj, sretna obitelj“ – stoga smo uvjereni kako su svi problemi koji opterećuju roditelje, koji ih čine uplašenima ili nesigurnima, itekako važni. Zaslužuju da im posvetimo vremena i truda. I to ne samo kako bismo postali bolji roditelji i pokazali djeci kako je važno brinuti o sebi, već i kako bismo živjeli sretnije i zadovoljnije, kao pojedinci.

Neovisno o tom tražite li pomoć s konkretnim problemima ili vam je samo potrebno uho koje sluša, tu smo da vam pomognemo! Individualno ili grupno, odlučujete vi.

Vjerujemo da zajedno možemo graditi obitelji u kojima prihvaćamo svoje emocije bez krivnje i stigme. Obitelji u kojima nema straha od razgovora i pomoći. Vjerujemo i da kao roditelji ne moramo biti sami. Kroz psihološko savjetovanje postajemo vam sigurna podrška za rad na sebi i obitelji, učenju o emocijama, dječjem razvoju i prevladavanju zahtjevnih ponašanja.

Psihološko savjetovanje za roditelje

Psihološko savjetovanje nije samo za one obitelji koje imaju “velike probleme”. Za sve je roditelje koji žele bolje razumjeti svoje dijete, popraviti odnose u obitelji ili žele podršku i potvrdu idu li u pravom smjeru… 

Pozitivan start

Ciklus radionica za roditelje djece mlađe od 2 godine kroz koji pružamo podršku u otkrivanju dubinske ljepote roditeljstva i pozitivnom utjecaju na djetetov razvoj i naš odnos u ovom najznačajnijem periodu.