ZA STRUČNJAKE

Jeste li odgojitelj, učitelj, psiholog, pedagog, edukacijski rehabilitator… stručnjak koji radi s djecom? Ovdje pogledajte koje edukacije i radionice nudimo. Također, moguće je organizirati edukacije za vrtiće prema vašim specifičnim potrebama.

Svi koji radimo s djecom znamo koliko je važna kontinuirana edukacija. Iz tog razloga već niz godina provodimo edukacije za odgojitelje, učitelje i druge stručnjake. U edukacijama dijelimo svoje iskustvo rada s djecom i roditeljima i najnovije spoznaje iz razvojne psihologije i neuroznanosti. Teme koje su “naše” su emocije i emocionalni razvoj, priče i igra u radu s djecom, komunikacija, suradnja s roditeljima. Naša misija je pružiti vam znanja koja ćete odmah moći primijeniti u radu s djecom i roditeljima. Osim znanja, pružamo vam inspiraciju za rad i podršku. Volimo raditi u manjim grupama u kojima imate priliku sudjelovati, dobiti odgovor na svoja pitanja, iznijeti svoje konkretne primjere iz prakse i dobiti podršku voditeljica i drugih kolega.

Edukacije za odgojitelje, učitelje I stručne suradnike provodimo online, u našem prostoru u Jagićevoj 11 u Zagrebu ili u vašem vrtiću.

Kad ti život da limun, napiši priču o limunu

Kroz edukaciju sudionici stječu znanja i vještine potrebne za pisanje i korištenje problemskih priča koje im pomažu u suočavanju s različitim izazovima u radu s djecom.

Mali ljudi, veliki osjećaji

Cilj edukacije je detaljno upoznati sudionike sa psihologijom dječjih emocija i pružiti im konkretne ideje za rad na razvoju emocionalne pismenosti s djecom i roditeljima.